Webfejlesztés, weboldal készítés


Ma már a webes fejlesztések képezik a szívét szinte minden kampánynak. Szerepük óriásira nőtt, mert gyorsan, azonnal mérhető, színvonalas felületet képezhetünk termékünk vagy szolgáltatásunk bemutatására, adatok gyűjtésére, vagy éppen cégünk teljes körű megismertetésére. A webfejlesztés témaköre tág fogalom, amely magában foglalja a kisebb microsite oldalak és Facebook alkalmazások készítését, a nagy, portál méretű webhelyek létrehozásáig, legyen szó, fejlesztésről, design elkészítéséről vagy éppen keresőoptimalizálásról.

A webfejlesztések körébe tartozik webáruházak rendszerének komplex felépítése kezdve a tervezéssel, folytatva a beüzemeléssel, egészen a hatékony működés eléréséig. Olyan felület kiépítése a cél, amelyen egyszerűen és biztonságos módon lehet az adott terméket vagy szolgáltatást megvásárolni. A jól működő rendszer felállítása után pedig a webshop alkalmazható más platformokra is, úgy, mint iOS és Androidos rendszerekre (táblagépen és okostelefonon) vagy Facebook alkalmazásban.

A webfejlesztés témakörébe tartozó szolgáltatások

 
Honlap készítés, portál létrehozás, arculattervezés, kereső optimalizálás (SEO), közösségi média optimalizálás (SMO), tartalomkezelő rendszer (CMS) bevezetés.