E-számla


Az elektronikus számlázás jogi szabályozása, mely szerint az e-számla teljesen egyenértékű a papír alapú számlával megteremtette a lehetőséget, hogy a túlnyomó részt elektronikus úton zajló számviteli folyamatok számlakibocsátással és számlamegőrzéssel kapcsolatos folyamatelemeit is elektronikus útra tereljük.
Az elektronikus számlázás a legtöbb vállalkozás számára számos előnnyel bír, a környezettudatos vállalatok számára pedig szinte elengedhetetlen.

Az általunk kínált e-számla megoldással egy olyan beruházás nélkül is elérhető web alapú szolgáltatáshoz juthat, amellyel kompromisszumok nélkül, tömegesen menedzselheti - kapcsolódó mellékleteikkel - a kimenő és bejövő e-számlái mellett az elektronikusan előállított másodpéldányait is a kiállítástól, a kiküldésen, kontírozáson, minősített archiváláson át egészen egy esetleges adóhatósági ellenőrzésig.

A szolgáltatás igénybe vehető a már meglévő e-számla kompatibilis számlázó programjához kapcsolva vagy önállóan, teljes értékű integrált számlázó megoldásként.

Az e-számla előnyei

 
- Olcsó
- Gyors
- Egyszerű
- Hatékony
- Környezetbarát